Serum Age Killing Effect protiv bora 30 ml  Expand

Serum Age Killing Effect protiv bora 30 ml 

Elfa Pharm Elfa Pharm

EP705417

Novo

Vis Plantis je moderan, specijaliziran kozmetički brend, koji ima za cilj obnoviti i ojačati fiziološku ravnotežu kože. Karakterizira ga inovativna kombinacija aktivnih, originalnih i standarniziranih sastojaka koji imaju dokazano djelovanje s vrlo naprednim kozmetičkim i dermatološkim rješenjima. Brend je prilagođen potrebama savjesnih i zahtjevnih kupaca. Vis Plantis kozmetika pomaže da zadržimo mladost, podržava farmakološke tretmane i njihov pozitivan učinak.

Više detalja

98,00Kn

Obnavljajući serum sadrži siguran, biotehnički stečene, biomimetičke mio-opuštajuće tripeptide (2%) male molekularne težine, koji otpuštaju mišiće lica napete tijekom čestih mimičkih pokreta. Peptid imitira učinke Waglerin-1, prirodnog peptida pronađenog u hramskim zmijama Tropidolaemus wagleri. Preporučuje se za kožu s izrazitim borama, opuštenu, umornu, koja zahtijeva podizanje i podmlađivanje.


Upotreba: nanesite ujutro i navečer na očišćenu kožu lica i vrata, osobito u području bora na licu i dubokih bora. Koristite serum najmanje mjesec dana. Nakon primjene seruma preporučujemo koristiti VIS Plantis Age Killing Effect kremu protiv bora što će produžiti učinak seruma.

Accept

Web stranica koristi kolačiće. Za više informacija o kolačićima i privatnosti podataka pogledajte ovdje.