Prikazuje se svih 4 rezultata

Krema za toniranje sijede kose Super Youthair – 295 ml

13.70  (103.22 kn) Šifra: YTH104600
Sredstvo za toniranje kose s jedinstvenom formulom koja postupno mijenja boju kose u boju mlađeg izgleda. Koriste ga tisuće muškaraca širom svijeta kako bi im pomoglo da postignu mlađi izgled. Ne sadrži boje ili perokside, ne ostavlja mrlje na koži i odjeći. Youthair vam omogućava da sami odaberete koliko tona želite dodati svojoj kosi. Razliku ćete početi uviđati za samo nekoliko tjedana. Kosa će pored toga izgledati zdravije i punije. Posebni sastojci za oblikovanje formulirani su tako da osiguravaju savršeno stiliziranje i kontrolu, tako da vaša frizura stoji na mjestu bez učvršćivajućih gelova ili sprejeva. Prikladno za žene i muškarce.
Pročitaj više

Krema za toniranje sijede kose Youthair – 473 ml

14.70  (110.76 kn) Šifra: YTH102300
Sredstvo za toniranje kose s jedinstvenom formulom koja postupno mijenja boju kose u boju mlađeg izgleda. Koriste ga tisuće muškaraca širom svijeta kako bi im pomoglo da postignu mlađi izgled. Ne sadrži boje ili perokside, ne ostavlja mrlje na koži i odjeći. Youthair vam omogućava da sami odaberete koliko tona želite dodati svojoj kosi. Razliku ćete početi uviđati za samo nekoliko tjedana. Kosa će pored toga izgledati zdravije i punije. Posebni sastojci za oblikovanje formulirani su bez čvrstih gelova ili sprejeva. Pogodno za muškarce i za žene.
Pročitaj više

Krema za toniranje sijede kose Youthair – 236 ml

13.35  (100.59 kn) Šifra: YTH04100
Sredstvo za toniranje kose s jedinstvenom formulom koja postupno mijenja boju kose u boju mlađeg izgleda. Koriste ga tisuće muškaraca širom svijeta kako bi im pomoglo da postignu mlađi izgled. Ne sadrži boje ili perokside, ne ostavlja mrlje na koži i odjeći. Youthair vam omogućava da sami odaberete koliko tona želite dodati svojoj kosi. Razliku ćete početi uviđati za samo nekoliko tjedana. Kosa će pored toga izgledati zdravije i punije. Posebni sastojci za oblikovanje formulirani su bez čvrstih gelova ili sprejeva.
Pročitaj više

Krema za toniranje sijede kose Youthair – 106 ml

9.05  (68.19 kn) Šifra: YTH04501
Krema za obnavljanje boje Youthair Color koja ne sadrži olovo. Svakodnevnom uporabom Youthair će vašoj kosi postupno vraćati prirodnu, mladalačku boju bez dodanih bojila, peroksida ili olova. Jedinstvena formula ovog sredstva pruža dugotrajne, prirodne rezultate. Ne ostavlja tragove na koži i odjeći. U roku od tri tjedna boja vaše kose vratit će se u vašu prirodnu nijansu.
Pročitaj više